jurist inhuren
Diensten
robin jong advocaat
Snel en voortvarend

Advocatuur

Leydal Advocatuur is in de eerste plaats een advocatenkantoor met eigen specialismen. Uw opdrachten worden snel en voortvarend opgepakt en uitgevoerd. Vergt de opdracht de inzet van andere specialisten, dan biedt het netwerk van Leydal Advocatuur uitkomst.

Sparring partner

Robin heeft bij verschillende stichtingen en ondernemingen nationaal en internationaal ervaring opgedaan als ‘board room advisor’.

Robin heeft ruime ervaring op verschillende voor u als ondernemer relevante terreinen en heeft bovendien een brede belangstelling. Hij kan om die reden optreden als sparring partner vergelijkbaar met een legal counsel of een general counsel.

Robin is nieuwsgierig, pragmatisch en flexibel. Hij wil graag weten wat u als ondernemer beweegt en denkt met u mee zonder een kritisch weerwoord te schuwen.

advocaat tilburg
Ondersteuning

Inhouse & interim

Leydal Advocatuur is ook in te schakelen als inhouse jurist. Op die manier kunt u op een meer structurele wijze werken aan een optimale juridische huishouding. Of het nu gaat om ondersteuning van uw sales team bij de vastlegging van opdrachten, het organiseren van uw inkoop of het beheren van uw debiteuren, Leydal Advocatuur kan helpen.

Dit kan ook ter uitbreiding van uw juridische afdeling of ad interim ter vervanging tijdens ziekte of zwangerschap. Of ter ondersteuning bij een bijzonder project, zoals de uitvoering van een due dilligence onderzoek.

Ook advocatenkantoren, juridische adviesbureaus, accountantskantoren en belastingadvieskantoren kunnen voor kortere of langere tijd gebruik maken van de diensten van Leydal Advocatuur.

advocatenkantoor tilburg
Presentaties en workshops

Spreker / dagvoorzitter

Leydal Advocatuur verzorgt ook presentaties en workshops over uiteenlopende juridische onderwerpen. Organiseert u binnenkort een evenement of bijeenkomst en zoekt u daarvoor een spreker of (dag)voorzitter, neem ook dan contact op met Leydal Advocatuur. Robin is u ook op dat vlak graag van dienst.