jurist inhuren
Vrijblijvende sparringsessie

Alles is juridisch

En toch willen we niet alles meteen juridisch maken. We deinzen terug uit angst voor kosten of voor de reactie van anderen als je een advocaat inschakelt.

Op zoek naar een sparring partner?

Maar weet je dat ik vaak op de achtergrond adviseer? Dat ik je kan souffleren, zodat je weet waar je staat en wat je moet doen om te komen waar je wil zijn?

Ik ben daarom ook graag sparring partner. Bij het maken van nieuwe plannen, het smeden van nieuwe samenwerkingen of het anticiperen op dreigende geschillen. Een goed begin is namelijk het halve werk. Zowel bij het begin van een start, als bij het begin van een einde.

Ik wil je uitdagen. Kom eens met me sparren:

  • Als je een nieuw idee hebt wat je in de markt wilt gaan zetten;
  • Als je met een andere ondernemer wilt gaan samenwerken, op welke manier dan ook;
  • Als je twijfelt aan het voortzetten van een samenwerking of al zeker weet dat je er de stekker wilt uittrekken; of
  • Een andere situatie waar je ’s nachts wakker van ligt.
Een laagdrempelig gesprek

Ik reserveer graag 2 uur in mijn agenda en zorg voor de koffie.

In die 2 uur kun jij -vertrouwelijk- delen waar je mee worstelt. We brengen de situatie in kaart, kijken waar je staat en we maken een plan van aanpak. Zodat je verder kunt. En misschien kun je dat wel helemaal zelf. De sessie is vrijblijvend. Er is geen verplichting om meer diensten af te nemen dan alleen de sessie.

Hoewel ik vaak terugkrijg dat de eerste kennismaking al zoveel toegevoegde waarde heeft, vraag ik niet de hoofdprijs voor deze vrijblijvende sparringsessie.

Sterker nog, als je nu kiest voor een vrijblijvende sparringsessie reken ik voor de sessie niet meer dan € 199 (exclusief BTW). Die drempel die ondernemers ervaren bij advocatenkantoren? Daar heb ik zelf namelijk ook een hekel aan.

Wil je een sessie inplannen? Stuur me dan een e-mail op info@leydal.nl

Vrijblijvende

Sparringsessie